به گزارش خبرنگار مهر، مهدی ابراهیمی نژاد پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه هم اندیشی تدوین استانداردهای مهارتی مشاغل جدید حوزه صنعت و معدن؛ آموزش های مهارتی را فرصتی برای حرکت در مسیر استقلال و خودکفایی دانست و اظهار داشت: در همین راستا طبق تبصره دو ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده همکاری با آموزش فنی و حرفه ای مشمول تخفیف مالیاتی می شود.
وی با اشاره به کاهش بودجه شدید آموزش فنی و حرفه ای تصریح کرد: تعطیلی آموزش های مهارتی و تخصصی، آرزوی دشمن برای وابستگی اقتصادی ملت ما است و با وجود تلاش های بسیار هنوز اطلاع رسانی کاملی در زمینه ارزش این آموزش ها در پیشرفت کشور و حل مشکلات انجام نشده است.
این مسئول آموزش های مهارتی را عامل ایجاد اشتغال پایدار در جامعه دانست و گفت: اکنون که مشکلات بیکاری بخصوص در قشر فارغ التحصیلان دانشگاهی معضل شده است آموزش فنی و حرفه ای با حرکت به سمت دانشگاهها و ایجاد مراکز جوار تلاش می کند.
مریم بهمنیار کارشناس دفتر طرح و برنامه درسی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز در ادامه این جلسه ظرفیت های فراوان استان کرمان در زمینه صنعت، معدن و بنگاههای اقتصادی را یادآور شد و گفت: این دفتر وظیفه دارد مشاغل مرتبط با همه حوزه های صنعت، کشاورزی و خدمات را شناسایی کرده و طبق دستورالعمل سازمان جهانی کار استاندارد نویسی و استاندارد سازی کند.
در این جلسه که با حضور مدیران آموزش صنایع ملی مس ایران، فولاد زرند، زغالسنگ کرمان، سنگ آهن جلال آباد زرند و سنگ آهن گل گهر سیرجان برگزار شد مسائل و مشکلات حوزه آموزش و اشتغال معادن و تدوین و به روز کردن استانداردهای این حوزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر شما